Loading...

Örökrózsa “Verdissimo”

4 500 Ft

Örök rózsa, “Verdissimo”, 55cm.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: skype
Loading...

Leírás

PONTOSAN MIK A TARTÓSÍTOTT VIRÁGOK ÉS NÖVÉNYEK?

Az egyedi tartósítási technológia a következő 3 egyszerű lépést foglalja magába:

1 A virág vagy növény az érettségének és szépségének legideálisabb idejében van betakarítva valamely 150.000 m2-es termő földükről.

2 A frissen betakarított növények egy szabadalmaztatott eljárás során felszívják a 100% növényi alapú és biológiailag lebomló tartósítószer formulát. A tartósító folyadék pótolja a gyümölcslevet és a vizet a növényben, hatékonyan képezve a természet állóképét, létrehozva egy egyedi és 100% -ban természetes terméket. A tartósított virágok és növények gyönyörűek és változatlanok maradnak hónapokig, öntözés nélkül. Könnyen kezelhetőek, lényegében karbantartás mentesek.

3. A virágok és növények tartósításának alapvető módszere évek óta létezik, de a Verdissimo több mint 25 évvel ezelőtt ipari szabadalomként szabadalmaztatta. A Verdissimo csapata erőfeszítése révén a technológia optimalizálva és modernizálva lett a mai hatékony és nagy léptékű műveletre.

A TARTÓSÍTÁS ELŐNYEI

Hosszan tartó és karbantartás mentes
A tartósítási eljárás azt jelenti, hogy a növényeknek nincs többé szükségük fényre és vízre, hogy megtartásk eredeti szépségüket és frissnek tűnjenek hónapokra vagy akár éveken át.

100% természetesség
Minden Verdissimo termék igazi, természetes virágból és növényből készül, amely egy növényi alapú, biológiailag lebomló tartósító folyadékkal van átitatva. Nincs mérgező anyag a gyártás folyamán használva.

Ökológiai
A Verdissimo tartósított növények hatékonysága a frissen vágott növényekhez képest kedvezőbb a hosszabb tárolási lehetőségnek ezáltal az alacsonyabb szállítási és raktározási energiának. Ennek eredményeként a tartósított növények ökológiai lábnyoma jelentősen alacsonyabb, mint a frissen vágott növényeknek.

Gazdasági
A Verdissimo természetes termékek kiváló értéket képviselnek hosszú életüknek köszönhetően.

Végtelen lehetőségek
A Verdissimo tartósított virágok egyedi tulajdonságai és széles választéka végett a felhasználási lehetőségek lényegében korlátlanok. A menyasszonyi csokroktól, amelyet évekig megőrzi az emléket, a zöld növények faláig, amely a természetet szállítja az irodába anélkül, hogy az további karbantartást igényelne vagy a költségek miatt aggódni kelljen.

MEGFELELŐ KARBANTARTÁS ÉS HASZNÁLAT

A Verdissimo tartósított növények rendkívül ellenállóak és tartósak. Megfelelő gondozás mellett hónapokig vagy akár évekig is élvezheti természetes növényét. A Verdissimo tartósított növények nem igényelnek metszést vagy öntözést. Az egyetlen dolog, amelyet a termék igényel, a por alkalmi eltávolítása, ideális esetben légpermettel, légfúvóval / szárítóval, vagy pedig egy puha ruhával.

A Verdissimo virágoknak vagy a növényének optimális körülmények között tartásához kérjük, kövesse az alábbi tanácsokat:

  •  Kerülje a lombozat, a szirmok vagy a virágok összetörését, összenyomását vagy behajtását.
  •  Kerülje a közvetlen napfény hosszú távú kitettségét
  •  Kerülje a 80% feletti páratartalmat
  •  Csak beltéri használatra
  •  Ne öntözzük vagy tegyük a terméket vízbe

További információk

Méretek N/A
Színek

Bordó, Fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Örökrózsa “Verdissimo”” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük