Szállítási feltételek

Table of Contents

GLS szállítás:

GLS házhoz szállítás:

Az Adventéka webáruházból megrendelt termékek kézbesítését, szállítását cégünk szerződött partnere, a GLS Hungary Kft ( továbbiakban GLS) futárszolgálat végzi egész Magyarország területén. A szállítási díj 6999.-Ft alatti  megrendelés esetén 990.-Ft, fölötte ingyenes.

A megrendelt termékeket a GLS a feladástól számított 1-3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre.

A 3 munkanapon belüli szállítási határidő akkor érvényes, ha a megrendelő a szállítási címen a szállítás napján elérhető.

A GLS sms-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomagszámot, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban és a futár telefonszámát.

A szállítási díj plusz két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a futárszolgálatnál, akkor a GLS 3 napon belül még egyszer, majd 3 napon belül még egyszer megkísérli a csomag kézbesítését. Ha ez alkalommal sem sikerül a csomagot átadni a vevő részére, akkor a futárszolgálat a terméket visszaszállítja az Adventéka webáruház részére. Amennyiben a terméket a vevő előre kifizette, de azt nem sikerült átadni a részére, akkor annak vételárát a webáruház a vevő részére visszautalja úgy, hogy az átutalt összegből a fuvardíjat levonja. Amennyiben a vevő a vásárlási szándékát továbbra is fenntartja, azt jeleznie kell a webáruház részére az első kiszállítási időpont után legkésőbb 10 napon belül, és a további teendőkről a webáruházzal kell egyeztetni.

GLS Csomagpont:

A vevőnek lehetősége van a csomagot a GLS által megadott, országszerte működő GLS csomagpontok valamelyikén is átvenni. A megrendelés folyamán be lehet állítani, hogy mely Csomagponton szeretné a terméket átvenni. A Csomagpontok  egyedileg döntik el, hogy az áru kifizetése helyben milyen módon történjen, csak készpénzben vagy bankkártyával is. A GLS Csomagpontos átvétel díja 6999Ft alatt 990 Ft, 6999Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

A GLS Csomagpontok jól megközelíthető helyen találhatók, például benzinkutakon, bevásárlóközpontokban, könyvesboltokban vagy egyéb más forgalmas üzletekben. Ezek a pontok hosszú nyitva tartással, esetleg 0-24 órában működnek, tehát a vásárlók kényelmesen, akár hétvégén is át tudják venni a csomagjaikat. A GLS email vagy sms értesítőt küld a címzettnek az áru Csomagponton való elhelyezésekor, valamint a 2. és 4. munkanapon, amennyiben a vevő a csomagot még nem vette át. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a Csomagpont nyitvatartási idejét.

A szolgáltatásért plusz díjat nem számítunk fel.

Személyes átvétel:

Boltban (4026 Debrecen, Vár u.6.)

A megrendelt csomag személyesen is átvehető a debreceni boltunkban.

Nyitvatartási időpontok: hétfő-péntek 8.30-18.00  szombat: 8.00-13.00

Ünnepi nyitva tartás: kezdő időpontjáról a weboldalunkon értesülhet.

Fizetési módok:

Bankkártyás fizetés:

Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az Erste Bank Zrt fizető oldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. 

Minden esetben kérjük, hogy ellenőrizzék a végösszeget és a rendelés tartalmát fizetés előtt. A kifizetett rendelésen módosítani már nem tudunk, csak visszautalni az összeget és új rendelést felvenni. Amennyiben valamilyen kuponnal szeretne vásárolni, de azt valamiért nem tudja felhasználni a vásárlás folyamán, vegye fel velünk a kapcsolatot annak érvényes felhasználásához.

Bankkártyás fizetés esetén az alábbi bankkártyákat használhatja: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro.

Utánvét:

A mennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor rendeléskor  a „készpénzben átvételkor” fizetési módot kell választani. Az utánvét plusz költsége 450.-Ft.

Ebben az esetben a GLS futárnak csak készpénzben lehetséges fizetni!

Amennyiben GLS Csomagpontban szeretné az árut átvenni, a fizetési mód attól függ, hogy az átvételi ponton milyen fizetési módot lehet választani. Javasoljuk, hogy olyan Önhöz közel eső Csomagpontot jelöljön ki megrendeléskor, amely 0-24 órában működik, és bankkártyával is lehet fizetni, például benzinkutak.

Banki átutalással előre:

Bank: Erste Bank Zrt

Név: Harmati Éva e.v. 

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-93820325

Adószám: 56312359-1-29

Banki utalás esetén a webáruház csak az összeg beérkezése után kezdi el a rendelés feldolgozását, valamint ezután végzi el a termék csomagolását, és készíti azt elő szállító cég részére, illetve a boltban történő átvételre. Amennyiben a fizetés során valamilyen hibát észlel a vevő, és bizonytalan az összeg átutalásának sikerességében, kérjük, hogy a vevő vegye fel a kapcsolatot a webáruházzal az info@adventeka.hu email címen.

Általános rendelkezések:

A webáruház a megrendelést követően a megadott e-mail címre visszaigazolja a megrendelést.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben készlethiány vagy egyéb ok miatt 5-10 napon belül nem tudja a webáruház teljesíteni a megrendelést, erről tájékoztatja a vevőt.

A vevő elállási jogát az ÁSZF tartalmazza.

Adventéka webáruház

2020.11.22.